Als lasser bij TWindustrie krijg je de kans om met technische apparatuur te werken en je technische vaardigheden verder te ontwikkelen binnen een dynamische en ondersteunende werkomgeving. Ook als je op zoek bent naar een lasser binnen jouw bedrijf, ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wat doet een lasser van TWindustrie?

Lassers bij TWindustrie zijn verantwoordelijk voor het samenstellen en lassen van diverse metaalcomponenten, die essentieel zijn voor projecten in verschillende industrieën zoals de bouw, automobielindustrie, en machinebouw. 

Taken die een lasser op zich neemt zijn onder andere: 

 • Het interpreteren van technische tekeningen en plannen.
 • Voorbereiden van metaalonderdelen voor het lassen.
 • Gebruik van diverse lasmethoden zoals MIG, TIG, en booglassen, afhankelijk van het project.
 • Controleren van de kwaliteit van lasnaden.
 • Onderhouden van de lasapparatuur en zorgen voor veiligheidsnormen.

Waarom kies je voor een carrière als lasser?

 • Wij bieden toegang tot de nieuwste technologieën en gereedschappen in de lasindustrie, waardoor je voorop blijft in de sector.
 • Professionele ontwikkeling: professionele groei vinden wij belangrijk, zowel bij onze medewerkers als bij de opdrachtgevers. Wij bieden regelmatig trainingen en cursussen aan om je vaardigheden te verbeteren en je carrière vooruit te helpen.
 • Veilige werkomgeving: veiligheid is een prioriteit. We zorgen ervoor dat al onze lassers getraind zijn in veiligheidsprotocollen en werken in omgevingen die aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen.

Lasser nodig in jouw bedrijf?

We bieden geavanceerde technologieën en gespecialiseerde diensten, maar ook een team van ervaren lassers die garant staan voor vakmanschap en kwaliteit. Of je nu een complexe constructie nodig hebt voor de bouw, specifieke componenten voor de machinebouw, of maatwerk voor de automobielindustrie, TWindustrie zorgt ervoor dat jouw projecten met de grootste zorg en precisie worden uitgevoerd. Neem contact op en  ontdek vandaag nog hoe we samen jouw projecten naar een hoger niveau kunnen tillen met onze lassers.

Sluit jij je aan bij het team? 

Ben je klaar om je carrière als lasser naar een hoger niveau te tillen bij een bedrijf dat innovatie en kwaliteit waardeert? Solliciteer vandaag nog als lasser bij TWindustrie en maak deel uit van een professioneel bedrijf. Bekijk de vacature pagina voor meer informatie over de beschikbare lasser vacatures en hoe je kunt solliciteren.

IJzersterk talent
  TWINDUSTRIE ALS WERKGEVER

  Join our team. Je kunt bij ons aan de slag als uitzendkracht, op detacheringsbasis of als ZZP ‘er aan de slag. Vind jouw baan bij ons.

  Als ZZP ‘er werk je altijd volgens de wet DBA, met met goedgekeurde overeenkomsten door de belastingdienst. Is een opdracht klaar bemiddelen wij jouw naar een volgende opdracht.

  Betaling van jouw facturen altijd op tijd, zoals afgesproken. Administratie is Simpel en Eenvoudig. Wij kunnen je daar bij helpen.
  Blijf je ontwikkelen en leer elke dag.

  Lasser