Service monteur (Gas)

Ben jij die technische duizendpoot, die niet snel opgeeft en het leuk vindt om servicewerkzaamheden te verrichten aan persoonlijke beschermingsmiddelen? Iemand die het leuk vindt om een aantal dagen per week service onderweg bij de klant te verlenen of een storing op te lossen. Dan is de onderstaande functie bij ons mogelijk echt iets voor jou. Herken jij jezelf in dit profiel en wil je ons team komen versterken?

WIE WIJ ZOEKEN
Iemand die het leuk vindt om op kantoor maar ook gedurende een aantal dagen per week op locatie bij onze klanten zowel onderhoudswerkzaamheden te verrichten alsook ook zelfstandig storingen op te lossen aan door ons geleverde en/of ge茂nstalleerde producten. Een echte doener zonder 8-5 mentaliteit, die stevig in zijn schoenen staat en van nature onderzoekend is. Iemand die gemakkelijk communiceert, die leergierig is, maar vooral ook klantgericht denkt en handelt en daarbij de ondersteuning van collega鈥檚 niet schuwt, maar juist opzoekt.

WAT WIJ VRAGEN
Iemand met een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO niveau (Werktuigbouw of
elektrotechniek) met bij voorkeur enige relevante werkervaring in een gelijkwaardige functie bij een
technische organisatie. Iemand die beschikt over een goed probleemoplossend vermogen en een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, die zowel de Nederlandse als de Engelse taal zowel in woord als geschrift goed beheerst. Maar ook iemand die zeer servicegericht en flexibel is. Het hebben van rijbewijs is tevens een vereiste.

WAT WIJ BIEDEN
Een zeer veelzijdige technische functie in een nog steeds groeiend en dynamisch bedrijf dat werkzaam is in een bijzonder marktsegment en dat zich onder meer kenmerkt door haar platte organisatie en informele cultuur. Daarnaast uiteraard ook zaken als een passend vast salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, alsmede zicht op een vaste aanstelling.

Verdere bieden wij:
– Een gezellig en jong team;
– Een bedrijfsbusje (zakelijk gebruik);
– Telefoon van de zaak (zakelijk gebruik);
– Laptop van de zaak;
– Veel vrijheid en flexibiliteit;
– Uitgebreide technische training over gasdetectie in Noord Frankrijk (Arras) en het Verenigd
Koninkrijk (Leamington Spa, Oxon en Cambridge);

De servicemonteur maakt deel uit van het team dat wordt aangestuurd door de opdrachtgever. Hij/zij is verantwoordelijk voor service afdeling en dan met name het onderhoud en reparaties van draagbare en vast opgestelde gasdetectie apparatuur, zowel op kantoor als bij de eindgebruiker op locatie.

Input: wat heb ik nodig?
Competenties
1. Klantgericht
2. Secuur
3. Zelfstandigheid
4. Flexibel
5. Resultaatgericht
6. Technisch vaardig

FUNCTIE-EISEN
路 Tenminste MBO werk- en denkniveau
路 In het bezit van een rijbewijs

SPECIFIEKE KENNIS / VAARDIGHEDEN
路 Ervaring met Windows en MS office
路 Kennis van de Engelse taal
路 Gevoel voor elektrotechniek

TAKEN EN BEVOEGDHEDEN
路 Uitvoeren van reparaties en kalibraties zowel op kantoor als bij de eindgebruiker op locatie
路 Beantwoordt (technische) vragen via de telefoon en/of email
路 Muteren van klantgegevens in relevante informatiesystemen
路 Het kunnen lezen en begrijpen van een bestek en technische tekeningen en daar een advies over kunnen geven naar het sales team en de klant.

RESULTAATSGEBIEDEN / RESULTATEN
路 Klanttevredenheid
路 Werkende apparatuur

PRESTATIE AANDUIDINGEN
路 Tijdige en correcte oplevering rapportages
路 Minimaal aantal storingen
路 Snelle througput van de apparatuur
路 Het nihil houden van een service achterstand

Onder spanning werken
  VACATURES

  TWINDUSTRIE ALS WERKGEVER

  Join our team. Je kunt bij ons aan de slag als uitzendkracht, op detacheringsbasis of als ZZP ‘er aan de slag. Vind jouw baan bij ons.

  Als ZZP ‘er werk je altijd volgens de wet DBA, met met goedgekeurde overeenkomsten door de belastingdienst. Is een opdracht klaar bemiddelen wij jouw naar een volgende opdracht.

  Betaling van jouw facturen altijd op tijd, zoals afgesproken. Administratie is Simpel en Eenvoudig. Wij kunnen je daar bij helpen.
  Blijf je ontwikkelen en leer elke dag.

  Solliciteren Service monteur (Gas)