Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbaar uitzendbureau gespecialiseerd in logistieke functies? Zoek niet verder! Bij TWindustrie begrijpen we de belangrijke rol die logistieke professionals spelen in het soepel laten verlopen van supply chains en logistieke processen. Of je nu op zoek bent naar ervaren logistieke experts om jouw team te versterken of als logistiek bedrijf op zoek bent naar nieuwe talenten. 

Vacatures van ons uitzendbureau in de logistiek 

Als technisch uitzendbureau met veel ervaring in de logistieke sector, zijn we trots op ons uitgebreide netwerk van bedrijven en talentvolle logistieke professionals. Onze toegewijde team hebben inzicht in de specifieke vereisten van logistieke functies en gaan voor de perfecte match te maken tussen werkgevers en sollicitanten. We geloven in maatwerkoplossingen en zorgen ervoor dat jouw bedrijf de juiste persoon op de juiste plek krijgt.

Bekijk onze logistieke vacatures. Wacht niet langer en join het team! 

Ontdek de voordelen 

Ons team heeft diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en de sectoren waarin we actief zijn. Hierdoor kunnen we maatwerkoplossingen bieden die aansluiten op de specifieke behoeften en doelstellingen van werkgevers en werkzoekenden. Voor werkzoekenden betekent dit persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces, waarbij we luisteren naar hun wensen en ambities om de ideale carrièremogelijkheden te vinden. 

Als uitzendbureau begrijpen we ook de behoefte aan flexibiliteit en kunnen we op korte termijn gekwalificeerd personeel leveren aan werkgevers. Ons streven naar uitmuntendheid zorgt ervoor dat we duurzame en succesvolle arbeidsrelaties tot stand brengen tussen werkgevers en werknemers.

Contact opnemen? 

Ontdek wat wij je kunnen bieden binnen de logistieke sector. Als werkzoekende krijg je toegang tot diverse logistieke vacatures en persoonlijke begeleiding tijdens jouw sollicitatieproces. Als werkgever kun je vertrouwen op onze expertise en grondige selectieprocedure om jouw bedrijf te voorzien van de juiste logistieke professionals. Neem direct contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

IJzersterk talent
  VACATURES

  TWINDUSTRIE ALS WERKGEVER

  Join our team. Je kunt bij ons aan de slag als uitzendkracht, op detacheringsbasis of als ZZP ‘er aan de slag. Vind jouw baan bij ons.

  Als ZZP ‘er werk je altijd volgens de wet DBA, met met goedgekeurde overeenkomsten door de belastingdienst. Is een opdracht klaar bemiddelen wij jouw naar een volgende opdracht.

  Betaling van jouw facturen altijd op tijd, zoals afgesproken. Administratie is Simpel en Eenvoudig. Wij kunnen je daar bij helpen.
  Blijf je ontwikkelen en leer elke dag.

  Uitzendbureau van logistieke functies