Terug naar vacature

Junior verpakker – technisch

Vul het formulier in en neem deel aan deze vacature, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Functie-omschrijving

Zoek je afwisseling in je werk en heb je al eerder met gereedschappen gewerkt zoals een boormachine en een hamer? Wil je graag met je handen werken en heb je ervaring op het gebied van hout.

Wat ga jij doen:

Wij zoeken echte aanpakkers die machines gaan verpakken in speciaal ontworpen houten kisten. Wat jij verpakt gaat de hele wereld over. Dit kan op locatie van de klant zijn, maar ook in ons eigen pand. En het is nooit saai, omdat je de ene keer een onderdeel van een motor van een groot schip verpakt en de andere keer een compressor of een onderdeel van een vliegtuig. Elke dag sta jij samen met je team voor een nieuwe uitdaging.Functie-eisen

  • Je hebt ervaring met houtverwerking en eerder met een boormachine en/of hamer gewerkt, bijvoorbeeld bij het maken van pallets, kozijnen of andere houten producten.
  • Je hebt technisch- en ruimtelijk inzicht en kunt bijvoorbeeld een tekening met afmetingen lezen.
  • Je werkt graag samen in een team, communiceert gemakkelijk, bent leergierig, inventief en een echte aanpakker.


Geen ervaring:

Geen zorgen! Om te zorgen dat je het vak goed onder de knie krijgt zorgen wij voor een interne training door een van onze ervaren verpakkers. Je leert verschillende verpakkingstechnieken als shrink-wrapping en het inkisten van machines etc. Naar mate je meer ervaring krijgt kun je verder doorgroeien.

Bedrijfscultuur

Bedrijfsinformatie:

De klant behoort tot de top van het industrieel verpakken. Wij ontwerpen en vervaardigen industriële verpakkingen, verpakken industriële (kapitaal)goederen en verzorgen het transport daarvan.


  • Je komt terecht in een leuk team, waar hard gewerkt wordt, maar ook veel gelachen. 
  • Je begint met een mooi startsalaris.
  • Wanneer jij jezelf goed ontwikkelt, kun je groeien in jouw vakgebied en in salaris.
  • Salaris is natuurlijk niet het enige, wij kennen goede arbeidsvoorwaarden met o.a. een pensioenregeling, uitbetaling van overuren etc. en natuurlijk een goede, veilige en fijne werksfeer. 
  • We vertellen je hier graag meer over als je solliciteert.


Zie je het wel zitten om aan de slag te gaan in deze functie?Reageer nu