Terug naar vacature

Servicemonteur binnendienst – Hedel

Vul het formulier in en neem deel aan deze vacature, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Functie-omschrijving

Jouw toekomstige opdrachtgever is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van afvalinzamelvoertuigen voor huishoudelijk en industrieel afval. Met producten als achterladers, beladingssystemen, zijladers en afzetsystemen zijn wij een belangrijke speler in de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een onderdeel van de overkoepelende organisatie. In de Benelux vestiging te Hedel werken dagelijks ca. 30 zeer betrokken mensen aan de productie, assemblage en onderhoud van onze technisch geavanceerde producten, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven:

Functie-eisen

- Je verricht onderhoud en reparaties aan afvalinzamelvoertuigen

- Je verhelpt storingen aan afvalinzamelvoertuigen


Jij bent klantgericht, gedreven en enthousiast. Je hebt een passie voor techniek, die je graag inzet om onze klanten te kunnen bedienen.

Je bent flexibel en bereid om net dat stapje extra te doen waar een ander stopt.

Ervaring is mooi meegenomen, maar ook gedreven schoolverlaters zijn welkom om te solliciteren.


Wat vragen wij nog meer:


- Je bent inventief

- Je bent stressbestendig

- Je werkt nauwkeurig

- Je bent collegiaal

- Je bent bereid (indien nodig) over te weken

Bedrijfscultuur

Een uitdagende, afwisselende baan. Je werkgebied varieert van hydrauliek, elektro- en besturingstechniek tot constructie. Naast een fijne werksfeer met betrokken, gezellige en professionele collega’s hebben wij je nog meer te bieden, zoals een goed salaris, 25 vakantiedagen + 13 ATV-dagen per jaar (bij fulltime dienstverband) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageer nu