Bij TWindustrie zijn we jouw specialist in het verbinden van talentvolle professionals met boeiende logistiek vacatures. De logistieke sector is het kloppend hart van de economie en wij begrijpen de belangrijke rol die logistieke professionals hierin spelen.

 

Jouw carrière in de logistiek

De wereld van logistiek is dynamisch en dus altijd in beweging. Bij TWindustrie bieden we je de kans om deel uit te maken van deze spannende sector:

 • Diverse functies: onze logistiek vacatures variëren van magazijnmedewerkers en transportplanners tot logistiek managers en supply chain experts. We hebben functies voor elk ervaringsniveau.
 • Persoonlijke begeleiding: bij TWindustrie geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze mensen begeleiden je door het hele sollicitatieproces, zodat je jouw carrière doelen in de logistiek kunt realiseren.
 • Groeimogelijkheden: we streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen. We ondersteunen jouw professionele ontwikkeling en bieden mogelijkheden voor groei binnen de logistieke sector.

 

Vind jouw logistieke talent

Ook als werkgever is het bij ons mogelijk om jouw sollicitanten via TWindustrie te vinden. De redenen waarom wij je kunnen helpen bij jouw zoektocht naar aanstormend talent: 

 

 • Specialistisch netwerk: dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de logistiek kunnen we snel de juiste kandidaat voor jouw specifieke logistiek vacature vinden.
 • Grondige selectie: we begrijpen dat het vinden van het juiste logistieke talent cruciaal is voor het succes van jouw organisatie. Onze recruiters voeren een zorgvuldige selectie uit om ervoor te zorgen dat alleen de meest geschikte kandidaten aan jou worden voorgesteld.
 • Flexibiliteit: of je nu tijdelijke krachten nodig hebt voor een druk seizoen of een permanente aanwinst voor je team zoekt, bij TWindustrie bieden we flexibele oplossingen die aan jouw behoeften voldoen.

 

Ontdek de logistiek vacatures

Logistiek is meer dan alleen het verplaatsen van goederen; het gaat om planning, coördinatie en efficiëntie. Bij TWindustrie zijn we trots op onze rol in de logistieke wereld. We verbinden talentvolle professionals met toonaangevende bedrijven in de logistieke sector. Ontdek nu al onze transport en logistiek vacatures.

 

Klaar om de volgende stap te zetten? 

Ben je klaar om de volgende stap in je logistieke carrière te zetten? Of ben je een werkgever op zoek naar het volgende logistieke talent? Duik in de logistiek bij TWindustrie en werk naar een succesvolle toekomst. Neem contact op. 

IJzersterk talent
  VACATURES

  TWINDUSTRIE ALS WERKGEVER

  Join our team. Je kunt bij ons aan de slag als uitzendkracht, op detacheringsbasis of als ZZP ‘er aan de slag. Vind jouw baan bij ons.

  Als ZZP ‘er werk je altijd volgens de wet DBA, met met goedgekeurde overeenkomsten door de belastingdienst. Is een opdracht klaar bemiddelen wij jouw naar een volgende opdracht.

  Betaling van jouw facturen altijd op tijd, zoals afgesproken. Administratie is Simpel en Eenvoudig. Wij kunnen je daar bij helpen.
  Blijf je ontwikkelen en leer elke dag.

  Logistiek vacatures