Onze aanpak

Waarom TWindustie

Onze jarenlange ervaring gaat verder dan enkel het uitzenden van arbeidskrachten. TWindustrie (voorheen Total Work Industries) heeft de kennis van de Nederlandse arbeidsmarkt en kent de mogelijkheden van onze mensen vanuit heel Europa.

Detachering

Onze mensen bieden een breed scala aan kwaliteiten, wij kennen diegene die u zoekt. Wij vertrouwen blindelings op onze mensen en dat geeft een gerust gevoel. Geef ons uw wensen door en wij sturen u een selectie uit onze vertrouwde krachten toe. Informeer vrijblijvend.

Werving

Op zoek naar iemand met zeer specifieke kwaliteiten? Wij gaan graag met u in gesprek. Als bedrijf kunt u net op zoek zijn naar die ene kracht die lastig te vinden is, wij gaan voor u op zoek. Bent u diegene met specifieke kwaliteiten, solliciteer dan via onze open sollicitatie en we nemen contact met u op.

Kennis

Kennis moet gedeeld worden, dat is onze filosofie. Wij leiden onze mensen graag verder op om aan uw eisen te voldoen. Wij voldoen aan alle markt conforme eisen, zo is TW Industrie EN 4400-1 gecertificeerd en staan we ingeschreven in het register Stichting Normering Arbeid (SNA).

Onze specialiteit

Onze mensen staan bij ons centraal

126

Succesvolle plaatsingen

45

Werkgevers

Wat u van uw eigen mensen kunt verwachten geldt ook voor ons. TWindustrie wordt graag het verlengstuk van uw organisatie.

Ons Team

De mensen achter TWindustrie

Over ons