TIJD VOOR SCHEEPSREPARATIES

Ben jij iemand die houd van technische uitdagingen, echte staalconstructies of juist iemand die zich graag wilt ontwikkelen in dit vakgebied? Dan kan een baan in scheepsreparaties wel iets voor jou zijn.

Bij scheepsreparaties worden veel medewerkers ingezet met verschillende expertises. Wellicht eentje die jij volledig onder de knie hebt óf juist eentje waarin jij je graag verder zou willen ontwikkelen. Mogelijk iets waar wij jou mee verder kunnen helpen.

Niet bang om een uitdaging aan te gaan en aan de slag te gaan in de scheepsbouw? Stuur dan je informatie door via het invulformulier.

IJzersterk talent
  VACATURES

  TWINDUSTRIE ALS WERKGEVER

  Join our team. Je kunt bij ons aan de slag als uitzendkracht, op detacheringsbasis of als ZZP ‘er aan de slag. Vind jouw baan bij ons.

  Als ZZP ‘er werk je altijd volgens de wet DBA, met met goedgekeurde overeenkomsten door de belastingdienst. Is een opdracht klaar bemiddelen wij jouw naar een volgende opdracht.

  Betaling van jouw facturen altijd op tijd, zoals afgesproken. Administratie is Simpel en Eenvoudig. Wij kunnen je daar bij helpen.
  Blijf je ontwikkelen en leer elke dag.

  Solliciteren Scheepsbouw