Bij TWindustrie zijn we jouw betrouwbare uitzendbureau in transport voor het vinden van de meest uitdagende functies. Of je nu een ervaren logistiek planner bent, een transportcoördinator of vrachtwagenchauffeur, wij hebben de ideale functie voor jou.

Uitzendbureau in transport

Als uitzendbureau in de transport begrijpen we als geen ander hoe belangrijk een rol is in de transportsector. Het is een dynamische en onmisbare sector die nooit stil staat. We hebben daarom als uitzendbureau in de transportsector verschillende en vooral boeiende uitdagingen. 

 • Ruime keuze aan banen: Of je nu een logistiek planner, een vlootbeheerder, een chauffeur of een enthousiaste nieuwkomer bent, de transportsector biedt banen aan voor iedereen. Wij zorgen ervoor dat jouw vaardigheden en ervaring perfect passen met de juiste de carrièremogelijkheden. 
 • Persoonlijk aandacht: Bij TWindustrie geloven we in persoonlijk aandacht. Als uitzendbureau in transport hebben we veel kennis over de transportsector, en  bieden we persoonlijke aandacht niet alleen tijdens het sollicitatieproces, maar ook gedurende je werkzaamheden bij je werkgever.
 • Groei en ontwikkeling: In de altijd veranderende wereld van transport en logistiek blijven we investeren in jouw professionele groei bij TWindustrie. Je krijgt bij ons de kans voor opleiding en ontwikkeling, zodat je altijd voorop blijft lopen in deze dynamische sector.

Voor werkgevers zijn er ook verschillende voordelen om zich bij ons aan te sluiten: 

 • Specialistisch netwerk: Ons netwerk binnen de transportsector is zeer uitgebreid. Of je nu op zoek bent naar een chauffeur voor internationaal vervoer of een logistiek expert voor je distributiecentrum, wij vinden de juiste kandidaat voor jou.
 • Zorgvuldige selectie: Een efficiënte en veilige transportsector vereist de juiste professionals. Onze selectieprocedure waarborgt dat je alleen de meest gekwalificeerde kandidaten ontmoet.
 • Flexibiliteit onderweg: Of het nu gaat om tijdelijke krachten voor het hoogseizoen of een permanente toevoeging aan je team, wij bieden oplossingen die aan jouw behoeften voldoen.

Ben je klaar voor jouw volgende uitdaging in de transport? 

Transport is meer dan goederen van A naar B verplaatsen; het is een wereld van planning, coördinatie en efficiëntie. Bij TWindustrie zijn we trots als uitzendbureau in de transport. We verbinden talentvolle professionals met toonaangevende bedrijven in de transportsector.

Ben je klaar om de volgende stap in je transportcarrière te zetten? Of ben je een werkgever op zoek naar het volgende transporttalent? Ontdek de vacature mogelijkheden bij TWindustrie en zet koers naar succes. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op en we helpen je graag verder op zoek naar jouw droombaan!

IJzersterk talent
  TWINDUSTRIE ALS WERKGEVER

  Join our team. Je kunt bij ons aan de slag als uitzendkracht, op detacheringsbasis of als ZZP ‘er aan de slag. Vind jouw baan bij ons.

  Als ZZP ‘er werk je altijd volgens de wet DBA, met met goedgekeurde overeenkomsten door de belastingdienst. Is een opdracht klaar bemiddelen wij jouw naar een volgende opdracht.

  Betaling van jouw facturen altijd op tijd, zoals afgesproken. Administratie is Simpel en Eenvoudig. Wij kunnen je daar bij helpen.
  Blijf je ontwikkelen en leer elke dag.

  Uitzendbureau transport