Bij TWindustrie zijn we dé specialist in het verbinden van technisch talent aan uitdagende vacatures in de techniek. Of je nu een achtergrond hebt in elektrotechniek, werktuigbouwkunde of een andere technisch vakgebied, wij hebben de perfecte baan voor jou. 

Waarom kiezen voor vacatures in de techniek  bij TWindustrie?

We begrijpen dat vacatures in de techniek specifieke behoeften en uitdagingen met zich meebrengen, en we zijn hier om je te helpen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of als werkgever op zoek bent naar het juiste technische talent.

Voor werknemers: 

 • Veel keuze: We hebben veel keuze uit technische functies, van tekenaar tot projectleider. Er is altijd wel een vacature in de techniek die bij jouw vaardigheden en ambities past.
 • Persoonlijke aanpak: Bij TWindustrie geloven we in een persoonlijke benadering. Onze ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van je sollicitatie en te zorgen dat je landt in een functie waar je echt tot je recht komt. 
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: Techniek staat nooit stil. Daarom bieden we je volop kansen om jezelf te blijven ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Voor werkgevers: 

 • Gespecialiseerd netwerk: Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk in de technische sector, vinden we snel de juiste kandidaat voor uw technische vacature.
 • Zorgvuldige selectie: Bij TWindustrie begrijpen we dat technische expertise belangrijk is voor succes, maar we gaan verder dan dat. We weten dat persoonlijkheid en teamfit net zo belangrijk zijn. Onze selectieprocedure garandeert dat je kandidaten ontmoet die zowel qua vaardigheden als persoonlijkheid bij jouw organisatie passen.
 • Flexibele oplossingen: Of je nu op zoek bent naar tijdelijke technische ondersteuning of een permanente aanwinst voor jouw team, bij ons kun je terecht.

De kracht van techniek

In een wereld waar technologie en innovatie voorop staan, is er een grotere behoefte dan ooit aan technisch talent. Bij TWindustrie begrijpen we hoe belangrijk techniek is en de rol die technische professionals spelen. Daarom doen we ons best om de perfecte match te vinden voor zowel kandidaten als werkgevers. We willen talent en bedrijven samenbrengen om te bouwen aan een veelbelovende technologische toekomst.

Zijn wij een match? 

Of je nu aan het begin van je technische carrière staat of al jaren ervaring hebt, bij TWindustrie vind je vacatures in de techniek met kansen en ondersteuning die je nodig hebt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een stralende technische toekomst.

IJzersterk talent
  TWINDUSTRIE ALS WERKGEVER

  Join our team. Je kunt bij ons aan de slag als uitzendkracht, op detacheringsbasis of als ZZP ‘er aan de slag. Vind jouw baan bij ons.

  Als ZZP ‘er werk je altijd volgens de wet DBA, met met goedgekeurde overeenkomsten door de belastingdienst. Is een opdracht klaar bemiddelen wij jouw naar een volgende opdracht.

  Betaling van jouw facturen altijd op tijd, zoals afgesproken. Administratie is Simpel en Eenvoudig. Wij kunnen je daar bij helpen.
  Blijf je ontwikkelen en leer elke dag.

  Vacatures techniek